Nood aan specifieke oplossingen?

"Mijn directe concurrent is onlangs met een webshop gestart. Ik zal ook snel moeten volgen."

"Ik organiseer een evenement voor mijn bedrijf. Om mijn personeel te ontlasten zou ik de inschrijving deze keer via mijn website willen laten verlopen."

"Op mijn website zouden mijn verkooppunten duidelijk zichtbaar moeten zijn op een kaart."

Het zijn maar een paar voorbeelden van wat op uw website mogelijk is. Een greep uit de de oplossingen die wij voor onze klanten reeds gerealiseerd hebben:

Puntenspaarsysteem

Voor één van onze klanten hebben we een puntenspaarsysteem ontwikkeld. Hun afnemers kunnen punten sparen door ingave van codes die ze verzamelen bij aankoop van producten. Met deze punten kunnen zij dan geschenken bestellen. Een back-end tool laat beheer en opvolging toe. Aan dit systeem is ook een informatieve consumentenwebsite gekoppeld.

Webshops

Wij ontwikkelen webshops in Drupal Commerce. Dit content management systeem laat toe webwinkels te bouwen met talloze mogelijkheden:

  • indelen van producten in één of meerdere categorieën en subcategorieën en/of per merk
  • toekennen van korting aan bepaalde producten
  • in de kijker plaatsen van producten
  • aanbieden van alle mogelijke betaalmiddelen
  • meertaligheid en meerdere munteenheden zijn mogelijk
  • uitgebreide back-end voor opvolging van bestellingen
  • integratiemogelijkheid met uw bedrijfssoftware
  • ...

Fotowedstrijd

Deze opdracht omvatte een tijdelijke website waarop mensen foto's konden uploaden. Vervolgens konden ze stemmen verzamelen, o.a. via sociale media.

Inschrijving voor opleidingen

Er was vraag naar een systeem waarop mensen zich kunnen inschrijven voor georganiseerde opleidingen. Hiervoor hebben we een website gemaakt waarbij personen bovendien hun inschrijvingen kunnen beheren. Ook is er een back-end voorzien waarin de beheerders de opleidingen kunnen invoeren en bewerken en de inschrijvingen en betalingen kunnen opvolgen. 

Shop locator

Veel bedrijven willen hun verdelers of netwerk van winkels op hun website plaatsen. Wij zorgen hiervoor met behulp van Google Maps.

Digitale catalogus

Wij maken een bladerbare catalogus van uw bestaande pdf's en bouwen ze in uw website in. Ze kunnen op elk toestel bekeken worden, ook op iPad en iPhone.