Uw website zonder zorgen

"Een goede website voor mijn onderneming? ja, daar denk ik al lang over, want mijn klanten vragen ernaar. Maar ja, ik heb eigenlijk geen tijd om me ermee bezig te houden".

"Mijn huidige website is dringend aan vernieuwing toe. Ik heb al enkele ideeën op papier gezet. Maar bij wie kan ik terecht om te kijken wat de mogelijkheden zijn?"

 Bij Design in Motion Webdesign bent u alvast aan het goede adres. Wij begeleiden uw project van A tot Z met een degelijke kennis van zaken. Enkele van onze troeven:

 Duidelijke en vrijblijvende offertes

Openheid en transparantie zijn uitermate belangrijk. Daarom bespreken wij uw project in detail vooraleer wij een offerte opstellen. U ontvangt een correcte, gedetailleerde offerte, waarin duidelijk omschreven staat wat uw project exact omvat. U weet op voorhand dus precies wat u kan verwachten voor de voorgestelde prijs.

Persoonlijke aanpak

Omdat uw onderneming en zijn noden uniek zijn, bieden wij geen standaard websites aan. In plaats hiervan kiezen wij voor de persoonlijke aanpak. Elk webdesign-project start met een persoonlijk contact, waarin we bespreken wat u verwacht van uw website wat betreft de look en de functionaliteiten. Doorheen het traject brengen wij u bovendien regelmatig op de hoogte van de vorderingen, zodat bijsturing mogelijk is zonder dat grote stukken herschreven moeten worden.

Uniek ontwerp

Uw bedrijf heeft een logo, en eventueel ook reeds een huisstijl waarmee u naar buiten treedt in gedrukte publicaties, offertes, bannering en dergelijke. Het is logisch dat deze stijl ook wordt doorgetrokken in uw website. Bij Design in Motion Webdesign gebruiken wij daarom geen vaste sjablonen voor het ontwerp van uw website. De design vanr uw website is uniek en wordt ook niet herbruikt voor andere projecten.

Een oplossing voor specifieke noden

Als u een website laat maken, doet u dat met een specifiek doel voor ogen. Het kan zijn dat u een informatieve website over uw producten nodig heeft. Maar uw ideeën over wat u met uw website wil bereiken, kan veel verder gaan dan dat. Webshops, blogs, nieuwsbrieven, wedstrijden, ... Wij hebben de nodige know-how om u raad te geven en om uw idee om te zetten naar uw website.

Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden op het internet is heel belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie van uw website. U krijgt tips over hoe u uw teksten best schrijft. Wij nemen de technische kant voor onze rekening.

Registratie van domeinnaam en hosting

Wij hebben een vaste partner voor de registratie van uw domeinnaam en de configuratie van de hosting en e-mail adressen. U geniet via ons van concurrentiële prijzen. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.